Ontmoetingsavond

Sporten is gezond en belangrijk. Maar misschien nog belangrijker zijn de onderlinge sociale contacten. Daarom treffen de leden elkaar iedere woensdagavond in het Activiteiten Centrum Maastricht (ACM) aan de Symphoniesingel 60 in Maastricht.

Van 19.00 tot 22.00 uur kunt u dan meedoen aan een reeks activiteiten waaronder: kaarten,  handwerken, bordspellen en (in de zomermaanden) jeu de boules. U kunt natuurlijk ook alleen een praatje komen maken onder het genot van een kopje koffie of thee of een ander drankje.

Ook kan er recreatief worden getafeltennist.

We hebben verder een aangepaste tafel om zittend tafelvoetbal te kunnen spelen: ook geschikt voor mensen in een rolstoel. Af en toe spelen we toernooitjes met andere organisaties.

Daarnaast zijn er regelmatig speciale avonden met bloemschikken, schilderen, kienen of rondom speciale dagen zoals sinterklaas, kerst of carnaval.

Kom gerust eens kijken of meedoen. De eerste keren kan dat vrijblijvend, zonder kosten of verplichtingen. Bel wel even van tevoren: 06 46 54 14 73 of neem contact op met secretariaat@mgs-maastricht.nl