MGS nam deel aan de Maatschappelijke Beursvloer

Op 13 oktober heeft MGS deelgenomen aan de 6de Maatschappelijke Beursvloer Maastricht & Heuvelland in het Centre Céramique in Maastricht. Dat was een boeiende bijeenkomst !

Op de Maatschappelijke Beursvloer gaan ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in gesprek om te zien wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Met gesloten beurzen, en met leuke tegenprestaties voor elkaar.

MGS heeft twee “matches” gemaakt:

zittafelvoetbal

Mat Koussen van de Stichting Tafelvoetbal Promotie Nederland wil jong en oud  met elkaar verbinden door het spelen van tafelvoetbal. Via crowd funding regelt hij zit-voetbaltafels. Die zijn lager, zodat ouderen er zittend aan kunnen spelen en kinderen er goed bij kunnen. Ook rolstoelers kunnen aan deze tafels spelen. Mat wil zo’n zit-voetbaltafel ook regelen voor MGS. Als tegenprestatie geven wij bekendheid aan zijn stichting.

img_4474

Ook hebben we contact gelegd met het CIOS in Sittard. Zij gaan bekijken of zij een trainer kunnen leveren voor onze badmintonners. Die trainen elke vrijdagavond en spelen toernooien, maar nog wat bijleren kan natuurlijk geen kwaad ! Als tegenprestatie biedt MGS een stageplek aan voor een van de studenten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *