MGS helpt project voor gehandicapte jongeren in Zambia

In oktober 2016 is Julie Schurgers bij MGS komen vertellen over haar project in Zambia. De stichting LivingLifeOpportunities helpt gehandicapte kinderen en jongeren – met name met een verstandelijke beperking -. Doel is om hen te leren om een zo zelfstandig mogelijk bestaan op te bouwen. Dat doet de stichting door – waar nodig – pleeggezinnen in te schakelen, onderwijs te verzorgen en de mensen te leren bijvoorbeeld groente te verbouwen.

Voor het project is veel geld nodig.

Een aantal leden van MGS heeft het afgelopen jaar allerlei kleding gebreid en gehaakt voor dit project. Gedeeltelijk wordt dit meegenomen naar Zambia; gedeeltelijk verkocht.

                                      

Vorige week hebben we een grote zak vol met kleren en kleertjes kunnen overhandigen aan Julie Schurgers. Een deel daarvan was overigens gemaakt door dames van Scharwyerveld. Julie was er erg blij mee en neemt een deel ervan volgende week mee naar Zambia. Daar is het nu winter, dus de warme kleren komen goed van pas.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *