zingen, dansen en de jeu de boules-prijs !

Op woensdagavond 6 september was het weer zover. Het jaarlijkse zang- en dansfeest trok heel wat belangstellende leden plus aanhang. Enthousiast werden de bekende liedjes meegezongen. Zowel in “’t Mestreechs” als de Engelse muziek. Gezien de gemiddelde leeftijd van de aanwezigen kwamen onder meer rock-and-roll en twist-nummers voorbij. Natuurlijk ook heel geschikt om op te dansen. Zelfs de danspassen van de hucklebuck kenden de meesten nog…!

 

Ook de kaarters zongen af en toe gezellig mee.

 

 

 

 

Halverwege de avond vond de huldiging plaats van de jeu de boules kampioen 2017: Jef Eerens mocht de Jean Aussems- wisselbeker mee naar huis nemen.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *