Gezellige Sinterklaas- en kienavond

Op woensdag 29 november kwam Sinterklaas op bezoek bij MGS. Ruim 70 deelnemers waren die avond aanwezig. Sinterklaas liet weten, dat de mensen die avond niet voor hun kien-kaarten hoefden te betalen: dat was al de eerste verrassing!

Sinterklaas had ook een speciaal cadeautje meegenomen voor Raymond.

Daarna zette hij de vrijwilligers van MGS in het zonnetje. Zij kregen ook een attentie voor alle werk dat ze het hele jaar door voor MGS doen.

De Sint hielp ook nog even met het afroepen van de kien-nummers, maar liet dat al gauw weer aan Willy en Giel over. Wat er gewonnen kon worden, was een verrassing : er werden tientallen kleurrijke surprises opengemaakt.

Volgend jaar voor herhaling vatbaar!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *