Carnaval 2018

Met carnaval zijn er altijd een heleboel activiteiten bij MGS.

Van de Tempeleers mochten we weer collecteren bij het uitroepen van de nieuwe Prins (14 januari) en bij de grote optocht (11 februari). De opbrengst van collectes is belangrijk voor MGS, want we krijgen weinig subsidie en moeten de huur van de sporthallen zelf betalen. Omdat onze leden niet zoveel geld te besteden hebben, willen we de contributie ook niet verhogen, zo lang dat niet nodig is. We zijn dan ook heel blij met onze collectanten, die dat geheel vrijwillig doen. (Zie bovenstaande foto).

Op 7 februari vierden we onze eigen carnavalsavond in Café De Gouden Ster. We namen afscheid van Prins Henk en Prinses Karin en zij onthulden wie de nieuwe prins en prinses waren: Prins Wiel en Prinses Annemie (Kohl).

Daarna barstte het feest los. De Tempeleers kwamen even meedoen en reikten medailles uit. En ook van de Kemeleers, met vorst Peter, kregen onze nieuwe prins en prinses een medaille.

De rest van de avond werd gezongen en vooral veel polonaise gedanst.

 

Het carnaval 2018 werd afgesloten met het hieringbiete op 14 januari.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *