Hieringbiete en prijsuitreiking zittafelvoetbaltoernooi

Traditioneel gingen de carnavalsvierders op aswoensdag eerst naar de kerk om een askruisje te halen. Dat was het begin van de 40 dagen vasten tot aan het paasfeest. Tijdens het vasten mocht je vroeger ook geen vlees eten, maar wel vis. Daardoor is de gewoonte ontstaan om op aswoensdag haringen met uitjes en “huidvlees” (hoofdkaas) te eten. Een traditie, die MGS ook in ere houdt.

Verder natuurlijk nog een beetje nagenieten van de carnaval: met een polonaise.

Enkele heren waren blij weer te kunnen kaarten na het carnavals”geweld”.

En dit jaar was er op woensdag 6 maart nog een bijzonderheid: de uitreiking van de prijzen en de aandenkens aan deelnemers van het zittafelvoetbal toernooi. Dit MGS toernooi is gespeeld van 16 januari tot en met 20 februari op de woensdagavonden. Als winnaars kwamen uit de bus: 1) Marjo van Kol, 2) Karin Heckers en 3) Liam Kramer.

de prijzen voor de eerste drie
Karin neemt haar 2de prijs in ontvangst
het aandenken, dat alle andere deelnemers ontvingen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *