Nog geen activiteiten bij MGS

Met ingang van 18 mei gaat het Geusseltbad weer (heel) beperkt open, maar dat geldt helaas niet voor verenigingen en zorggroepen; en dus ook niet voor MGS. Voorlopig gaan we ervan uit, dat we tenminste tot 1 september 2020 niet kunnen gaan zwemmen. Maar dat kan ook nog veel langer duren.

Veel van onze zwemmers behoren tot de risicogroepen. Zij zijn 70 jaar of ouder en/of zij hebben “onderliggend lijden: chronische problemen met longen, luchtwegen of hart, nier- of leverproblemen of verminderde weerstand door bloedaandoeningen, medicijnen, chemo, etc. Het RIVM adviseert risicogroepen om te wachten tot er een vaccin beschikbaar is, voordat ze weer gaan zwemmen.

Het Geusseltbad heeft dan wel strikte regels: 1,5 meter afstand houden (ook in het water), individuele kleedhokjes gebruiken, vooraf thuis douchen en je zwemkleren aantrekken, beperkt gebruik van toilet, enzovoort.

Badmintonnen kan misschien weer vanaf 1 september. Natuurlijk wel met 1,5 meter afstand en met in acht nemen van de hygiënische maatregelen. Maar daarover moeten we nog nader bericht krijgen.

Het ACM is nog niet open. Wanneer we daar weer op de woensdagavond terecht kunnen, is nog niet duidelijk.

Dus voorlopig kunnen we helaas niets voor de leden organiseren. Het bestuur vindt dat ook heel jammer. We hebben dit allemaal op 13 mei besproken, tijdens een bestuursvergadering op 1,5 meter afstand. Zie de foto’s.

Hou vol en blijf gezond allemaal!!!

Ghislaine en Carla
Anja
Rob en Ghislaine
Corry heeft de foto’s gemaakt.
Zie ook het meetlint op tafel (1,5 meter)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *