We gaan weer starten!

Na vijf maanden corona-stilte gaat MGS weer starten met haar (sport) activiteiten!

Nu wel wat verder uit elkaar blijven…

Zwemmen

Vanaf dinsdag 4 augustus kan er weer gezwommen worden in het zorgbad van De Geusselt. In principe kunnen alle leden komen, ook 70-plussers en mensen met “onderliggend lijden”. Wel raadt het RIVM deze risico-groepen aan om extra voorzichtig te zijn. En voor alle leden geldt, dat ze zich aan de 1,5 meter-regel moeten houden, de looppaden moeten volgen, en niet mogen komen als ze klachten hebben. Omdat er maximaal 25 mensen tegelijk in het bad mogen zijn, kunnen we in 2 groepen ( 19.00-19.45 uur en 19.45-20.30 uur ) met maximaal 50 mensen zwemmen. De oude groepsindeling kan wat wijzigen; daar krijgen de zwemmers bericht over. Verder zullen we alle aanwezigen gaan registreren. Want mocht er toch iemand besmet raken, dan weten we met wie hij/zij in aanraking kan zijn geweest. Met vragen kun je terecht bij Anja Meijers: 06 34 33 22 06.

Dit was een van de toernooien; wanneer die weer plaatsvinden is nog niet duidelijk.

Badminton

Met ingang van vrijdag 21 augustus gaan we weer badmintonnen in Sporthal De Heeg, van 20.00 uur tot 21.30 uur. Ook hier gelden de corona-regels, maar bij deze sport is het houden van 1,5 meter afstand wat minder lastig. Ook hier zullen de aanwezigen per avond worden geregistreerd. Met vragen kun je terecht bij Rob Smeets: 06 51 31 84 02.

Iets verder uit elkaar zou toch ook wel moeten kunnen, nietwaar?

Recreatie op de woensdagavond

Op woensdagavond 5 augustus kunnen we weer terecht in het ACM aan de Symphoniesingel, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ook hier gelden uiteraard de corona-regels en daardoor kan er maar een beperkt aantal mensen tegelijk binnen zijn. Als de 1,5 meter bij sommige activiteiten niet kan worden gehaald (knutselen, kaarten, bordspellen), dan moet je een mondkapje dragen. Grotere evenementen waarbij altijd veel meer mensen aanwezig zijn (kienen, sinterklaas, kerst, carnaval), gaan voorlopig niet door. We hebben aan het einde van de middag een extra schoonmaak geregeld en registreren alle aanwezigen per avond. Met vragen kun je terecht bij Corry van Tankeren: 06 22 80 35 79.

Maar – ondanks de beperkingen – we mogen dus weer!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *