We mogen weer sporten!!

Na maanden stilte vanwege de coronabesmettingen, mogen we weer gaan zwemmen en badmintonnen. De zwemmers hebben inmiddels allemaal een eerste vaccinatie gehad. En sommigen al twee. Dat geldt ook voor de zwem-vrijwilligers. een aantal leden wacht nog op de tweede inenting, voordat ze weer beginnen met zwemmen. Vandaag, 1 juni, gaat het zwemmen weer van start.

Tien dagen geleden, op vrijdag 21 mei, zijn de badmintonners weer begonnen.

Wanneer de recreatie op de woensdagavond weer gaat starten, moet het bestuur nog bespreken.

Het bestuur van MGS vindt het erg belangrijk dat alle leden en vrijwilligers zich laten vaccineren, zodra ze daarvoor aan de beurt zijn. Niet alleen vanwege je eigen gezondheid, maar ook om besmettingen van andere leden of vrijwilligers zoveel mogelijk te voorkomen. Ten slotte zijn veel van onze leden erg kwetsbaar.