Surprise-/kienavond druk bezocht!

Op woensdagavond 23 november 2016 vond de jaarlijkse surprise-/kienavond plaats.

Veel leden, ereleden en vrijwilligers van MGS – sommigen met familieleden, begeleiders en mantelzorgers – stortten zich enthousiast op de kienkaarten. Willy van Gelooven las met heldere stem de nummers voor, daarbij geholpen door Giel Ummels.

img_0468  img_0479  img_0482 img_0471

Een jonge Zwarte Piet controleerde de uitslagen en deelde de gewonnen surprises uit.

Na korte tijd maakte Sinterklaas met nog een Piet zijn opwachting! De zaal zong met vuur de Sinterklaasliedjes mee. Sinterklaas had voor de vrijwilligers ook nog een attentie bij zich, als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar. En hij hielp Willy even met het omroepen van de nummers, tot vreugde van een paar deelnemers die plotseling “pepernoot (*) ” hadden…

(*) Is Sinterklaas-taal voor “kien”

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *