Zit-voetbaltafel voor MGS?! Help mee!!

Enkele maanden geleden is het bestuur van MGS in contact gekomen met Mat Koussen. Mat heeft vroeger tafelvoetbal gespeeld op internationaal niveau. De laatste jaren spant hij zich ervoor in om zoveel mogelijk mensen tafelvoetbal te laten spelen. Daarbij vindt hij het belangrijk om jonge en oudere mensen samen te laten spelen. En ook om mensen met een beperking te kunnen laten spelen. Bewegen – en dingen samen doen – is immers voor iedereen belangrijk…

Mat laat speciale voetbaltafels maken, waaraan mensen zittend  kunnen spelen – ook in een rolstoel. En die tafels hebben ook de goede hoogte voor kinderen. Hij heeft al een aantal tafels kunnen schenken aan bijvoorbeeld verpleeghuizen en scholen voor speciaal onderwijs. Het geld daarvoor heeft hij gekregen van gemeenten en sponsors; en door giften van allerlei mensen, die dit belangrijk vinden.

tafelvoetbal-mosae-zorggroep-brusselsepoort-31-253x168

Mat is nu bezig met geld inzamelen voor een zit-voetbaltafel voor MGS! En voor drie andere organisaties. Hij heeft daarvoor al geld toegezegd gekregen van de gemeente Maastricht, maar op één voorwaarde: Dat de organisaties zelf zorgen voor de aanvulling van dat bedrag, zodat er in totaal vier tafels gekocht kunnen worden.

Je kunt alle informatie lezen op:  https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/met-zittafelvoetbal-bewegen-jong-en-oud-naar-elkaar-toe/?edit=1

Hier zie je ook hoe je mee kunt doen door een bijdrage over te maken. Dat kan al met een bedrag van € 5,-. Als het allemaal lukt, krijgen wij in het voorjaar van 2017 zo’n tafelvoetbal-tafel bij MGS !!!

Zegt het voort! Zegt het voort!

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *