Prins Henk 1 en prinses Karin !!

Op 22 februari vierde MGS haar jaarlijkse carnavalsavond in De Gouden Ster.

Er werd afscheid genomen van prins Sylvain en prinses Anja die in 2016 de scepter zwaaiden. En de nieuwe prins en prinses van 2017 werden “onthuld” : Henk 1 (Arts) en Karin (Heckers). Zij gingen onmiddellijk voorop in de polonaise…!

Ook kwam een delegatie van de Tempeleers een uurtje meedoen. En Vorst Lars de 68ste van de Kemeleers met een aantal volgelingen waren zingend en dansend enthousiast aanwezig. Natuurlijk werden verschillende onderscheidingen en medailles uitgewisseld tussen de carnavalsverenigingen en MGS.

De stemming zat er goed in. Er werd gedanst en gezongen en gesjoenkeld. Op het hoogtepunt waren er zo’n 100 mensen aanwezig. Onder luid gejuich kozen de oude en de nieuwe prinsen en prinsessen de leukste “pekskes” uit. Een belangrijke eervolle vermelding ging naar de groep van Raymond Stegerman: Sneeuwwitje en de zeven dwergen zagen er prachtig uit!

Een heel geslaagde avond dus!

 

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *